Cart 0

Aku Maafkan Kamu

        www.primaherbs.net 

        www.apacito.com

        www.apacito.lelong.my


Kenapa formula primaherbs sangat berkesan?Asas kepada kajian penghasilan formula ini ialah meneutralkan tubuh manusia dari keasidan yang tinggi dan membersihkan kerak najis di usus bagi memastikan proses pemulihan sel boleh berlaku dan daya penyerapan ubatan dan nutrien melepasi paras 90%.Kegagalan penyerapan yang baik menyebabkan sel gagal pulih akibat kekurangan nutrien atau zat makanan.Keasidan yang tinggi dalam darah manusia juga menyebabkan pemulihan sel gagal.Ini sering diabaikan dalam teori asas kebanyakan formula.Lebih teruk bila manusia tidak mengambil makanan seimbang atau kekurangan sesuatu jeniszat makanan.Formula Primaherbs menyelesaikan masalah diatas + membekalkan makanan sel yang lengkapdan herba yang mengandungi kesan tindakan terus keatas sesuatu penyakit.more info : www.primaherbs.net Rujuk Formula 1&2 
Adakah ia benar-benar berkesan?Ya,bukan sahaja terbukti di makmal malah secara langsung terhadap manusia.Lebih 90% pengguna primaherbs berjaya pulih dari penyakit mereka.Rujuk : TestimoniBagaimana saya ingin dapatkan maklumat penuh,kajian saintifik dan sebagainya berkaitanprimaherbs?Rujuk Formula 1&2

Bagaimana nak beli produkni?
Anda boleh disini dengan klik 'Add to Chart" atau KLIk link whatsaap yang disediakan untuk pembelian terus.PROMOSI sedang berlangsung hebat dengan diskaun hampir 50%.

Boleh kah saya mengambil Primaherbs sekadar untuk maintance kesihatan?
Boleh malah kesan ajaib akan anda alami seperti rasa lebih cergas,daya fokus meningkat,kulit kembali remaja dan tubuh lebih bertenaga.Malah lebih lagi ..dah cuba baru tau.rasai sendiri kehebatannya.

Saya confius Primaherbs ini ubat atau supplement?
Primaherbs bertindak sebagai supplement dan ubat melalui tindakan dan khasiat bahan utamanya iaitu Athospira dan T.Chibula.Ini lah perbezaan utama formula ini yg menyebabkan ia begitu luar biasa.

Adakah saya kena teruskan pengambilan Primaherbs walaupun saya dah pulih dari penyakit saya?

Anda boleh hentikan pengambilan jika sudah benar2 pulih namun tiada masalah jika Anda ingin teruskan untuk mengekalkan @ meningkatkan kesihatan anda.

Siapa yang tak boleh makan Primaherbs ni?
Tidak dibenarkan untuk kanak2 dibawah umur 7 tahun dan Ibu yang sedang hamil serta pesakit buah pinggang @ jantung kronik.
Larangan ini utk pengambilan secara Oral/makan.Untuk sapuan dibenarkan.

Ada kesan sampingan tak?
Primaherbs formula 100% Herba.tiada sebarang kesan sampingan.

Ramai kata pengambilan ubat Herba ada intraksi @ tindak balas.Primaherbs bagaimana?
Ya interaksi @ reaction ini berlaku kepada sesetengah org shj pada ratio 1/1000.Kebiasaannya pada minggu pertama rasa sakit di bahagian sendi dan pinggang @ demam ringan.Sesetengah org shj yg alami dan kebanyakkannya yg mempunyai keasidan darah yang tinggi.


Primaherbs boleh menyebabkan allergic @ alahan tak?
Formula Primaherbs mengandungi Antiallergic didalam bahan T.Chibula.Tidak akan berlaku alahan malah membantu mengatasi masalah ini.

Berapa jangka masa saya boleh lihat kesan dari formula ini?
Biasanya kesan dapat dilihat selepas 48 Jam hingga ke seminggu pengambilan awal.Cepat @ lambat adalah berbeza bagi setiap org kerana byk faktor seperti umur,tahap kronik sesuatu penyakit,metabolisme,daya penyerapan perut dan usus,kandungan kolesterol dan asid dalam darah dan banyak lagi.

Biasanya pemulihan penuh berapa lama?
Berdasarkan kajian kami kebiasaannya pemulihan penuh antara 1 ke 2 bulan.Ada juga yg lebih bergantung tahap kritikal dan faktor lain.Biasanya seorang pengguna @ pesakit perlukan 4 Botol minima utk bekalan selama 2 bulan.

Ramai bagitahu makan sebotol pun dah ok.benarke?

Ya utk sesetengah org dan bergantung tahap kritikal penyakit mereka.

Saya makan ubat hospital.adakah saya perlu berhenti?
Tidak.teruskan seperti biasa cuma jarakkan minima 1 Jam dengan formula Primaherbs.

Kenapa ya?
Primaherbs adalah utk pemulihan dan ia mengambil sedikit masa.Ubat moden pula kebanyakannya dicipta untuk kawalan dan kesannya sgt pantas tapi untuk jangka tertentu sahaja.Jika Anda benar2 ingin pulih pastikan anda mengambil Primaherbs secara konsistent dan teruskan ubatan regime anda seperti biasa.Anda boleh cuba berhenti mengambil semua ubatan selepas 4 ke 6 bulan pengambilan.Lakukan pemeriksaan berkala dan lihat sendiri perbezaannya.In Sha Allah luar biasa.

Ramai yang bagitahu lepas makan Primaherbs jadi kuat dan bertenaga.Ada steroid ke dlm Primaherbs?

Primaherbs telah melalui tapisan ketat di KKM,makmal klinikal dan lain2 prosedur yg sangat ketat.Terbukti tidak mengandungi steroid atau bahan sampingan yang lain?

Dimana tempat yang saya boleh dapatkan maklumat cepat mengenai Primaherbs?
Melalui laman web kam: www.Primaherbs.net   FB HQ:https://business.facebook.com/primaherbscapsule/

Buasir dan Resedung paling popular pulih dengan Primaherbs.Ada tak lagi khasiat atau kebaikan lain yang terbukti?YA,TERBUKTI Mengawal & MEMULIHKAN...

1)Buasir (Haemorrhoid)/Sembelit (Constipation)Berak Darah + Fistula +Bisul (Fruncle) + Pekung(Carbuncle)2)Gout (Arthritis) 3)Darah Tinggi (Hipertension) 4)Kencing Manis (Diabetic Mellitus)5)Lelah (B. Asthma) 6) Pedih ulu hati (Gastritis) 7) Batu Karang (Renal Stone)8) Kesukaran Tidur(Imsonia) + Premanopause+Manopause 9) Resedung (Sinusitis)10)Keputihan (Candidiasis) 11) Sengugut (Dismenorhea) 12) Memulihkan Salur Peranakan(uterus) 13) Maigrain & Sakit Kepala 14) Membaiki@Memulihkan Sel  15)Meningkatkan  antibodi & Daya Fokus 16) Mencuci Usus @ Salur Pencernaan17) Membuang Kolesterol 18) Membuang Toxin 19) Menormalkan Rembesan Hormon 20) Penawar Bisa Serangga21) Meneutralkan Badan 22) Memulihkan Luka Dalaman & Luaran 23) Meningkatkan Sel Darah24) Membaiki Sel Kulit 25) Membekalkan Tenaga & hilangkan kelesuan. 
26) Mencegah Kanser  & Radang 27) Anti Allergic / Alahan 28) Anemia (Kurang Darah) 29) Mengatur Kitaran Haid kpd  normal 30) Membuang Angin Dalam Badan 31) Meningkatkan Metabolisme 32)Mencegah &  Memusnahkan sel kanser & anti penuaan (anti aging) 33) Memulihkan cirit birit /Keracunan  makanan 34) Memulihkan Peptic Ulcer 35) Antibacterial & Antifungal terbaik memulihkan  jangkitan kuman dan fungal. 36) Membunuh cacing dlm perut & usus 37) Memulihkan sistem  badan & masalah disfungsi organ 38) Mencairkan darah & membantu penyembuhan penyakit  jantung & paru2 39)Anti Allergic / Memulihkan masalah gatal akibat alahan.40)Membaiki dan membina sel serta membantu memulihkan masalah Stroke / Angin Ahmar  peringkat awal. 41)Memulihkan masalah saraf & kekejangan Otot

Info Penuh :  www.pimaherbs.net

Diiktiraf Dunia & Terbukti Berkesan.

Lebih 116 journal berkaitan bahan dari Universiti Perubatan Antarabangsa...

Melepasi tapisan makmal yang ketat + terbukti selamat & berkesan..

Lebih 100,000 rakyat Malaysia dan ribuan masyarakat  dunia telah  berjaya sembuh @ pulih sepenuhnya dari penyakit mereka.Kini menikmati kehidupan yang lebih bahagia ,sihat & penuh beerti.Kenapa tidak anda? Ternyata......PrimaHerbs.. Bukan Sekadar Herba..







Older post Newer post