Cart 0

LUPA? KENAPA? CARA ATASI?

APAKAH ANDA MAKIN LUPA BANYAK PERKARA?

Logam berat di mana-mana, dari makanan yang kita makan ke udara yang kita nafas. Anda memimpin memimpin kerana paip yang mengandungi plumbum atau makanan yang ditanam di tanah yang kaya dengan plumbum. Anda makan merkuri dalam ikan dan menyerap wap raksa dari tampalan amalgam gigi. Anda menghirup pencemaran merkuri dari pembakaran loji janakuasa arang batu dan insinerator rumah sakit / perbandaran. Tahap arsenik yang tidak sihat didapati dalam air minuman, racun perosak, herbisida dan racun serangga serta produk kayu yang dipelihara dan makanan haiwan. Secara amnya, logam berat terdapat dalam ekzos diesel, barang kemas, pigmen seramik, minyak hidrogenasi, rokok, pewarna, agen pelunturan, bahan pengawet, losyen, sabun, mainan dari China, bateri, cat, gigi palsu ... senarai itu tidak berkesudahan.

Masalah dengan logam berat adalah bahawa mereka berkumpul di dalam tubuh menyebabkan banyak masalah kesihatan yang boleh memberi kesan serius secara literal setiap organ utama dalam tubuh. Kajian menunjukkan bahawa logam berat di dalam badan mungkin dikaitkan dengan segala-galanya dari penyakit Alzheimer ke penyakit kardiovaskular, dari masalah tingkah laku kepada disfungsi ginjal, penyakit Parkinson, epilepsi, dan juga kelumpuhan.

Masalah kedua dengan logam berat adalah mereka tidak mudah untuk menyingkirkannya. Terdapat banyak protokol detoks di luar sana yang mendakwa mereka menyingkirkan logam berat, tetapi kebanyakan detoks hanya memecahkan ikatan logam berat di dalam badan anda. Jika tiada apa-apa di sana untuk menyerap logam berat yang bebas beredar di dalam aliran darah anda, mereka hanya akan diserap semula dalam sel-sel lemak dan organ-organ, yang menyebabkan kerosakan pada kesihatan anda. Daripada berfikir anda menyingkirkan logam berat, anda hanya menyelesaikan sebahagian persamaan, dan boleh terus mengalami kesan sampingan yang diketahui:

  1. Kabut otak atau masalah mengingati kata-kata tertentu atau mengingatkan nama
  2. Peraturan gula darah terjejas
  3. Kesakitan bersama, kekakuan dan kehilangan fleksibiliti
  4. Migrain dan sakit kepala
  5. Kesakitan abdomen dan kanser penghadaman
  6. Keletihan, kehilangan tenaga dan stamina
  7. Sinus kesesakan, mata gatal dan tekak
  8. Muntah dan mual ...

Nasib baik, Jon Barron (SAINTIS) mendapati cara untuk detoksifikasi logam berat yang secara berkesan membuang sehingga 90% logam berat. Ia adalah penyelesaian yang lembut, tidak menyakitkan, semulajadi, dan berpatutan yang terbukti selamat membuang toksin dari badan anda. 

Bahan tersebut ialah Terminilia Chibula@Haritaki yang meliputi 80% dari keseluruhan kandungan formula Primaherbs.

Dapatkan Primaherbs hari ini ,

Jangan biarkan memori anda hilang atau anak2 anak-anak sukar untuk  menghafal @ memahami pelajaran mereka.

Primaherbs,

Ternyata Bukan Sekadar Herba,

kLIK LINK :

http://apacito.com/products/primaherbs-formula-2-41-0--terbukti-memulihkan-lebih-41-penyakit-terutamanya-buasir--resdung---gout-

(UNTUK INFO PENUH @ PEMBELIAN)Older post